Різдвяна курочка
- Курка 2 кг
- Яблуко 2 шт.
- Мед 3 ст.л.
- Гірчиця діжонська 4 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Сіль
- Спеції для курки
Курку вимити, висушити серветкою. У мисці змішати мeд, гірчицю і цією сумішшю змастити курку під шкіркою і зверху, залишити на 1-2 години. У соус, що залишився із мeду та гірчиці, додати соєвий соус, подрібнений часник, оливки, олію, сіль, спеції. Яблука вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину. Курку щe раз добре змастити соусом, у середину покласти яблука (дірочку зашити або закріпити зубочистками), покласти у рукав для запікання, зав'язати з обох сторін, запікати 1,5 години, потім зверху рукав розрізати і запікати щe 30 хвилин до рум'яної скоринки. Курка буде дуже соковитою якщо її на ніч замочити у солоній воді.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.
диетические блюда из говядины рецепты с фото
recepti.biz.uaВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Классические и авторские рецепты - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Натуральные продукты: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter