Різдвяна індичка

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
966 Різдвяна індичка
Фото - Різдвяна індичка
інгредієнти:
  • Індичка
  • Горіхи 0.5 кг
  • Чорнослив 0.5 кг
  • Яблуко 0.5 кг
  • Рис 1 скл.
  • Сіль
  • Перець
  • Шафран
  • Сметана 200 г
  • Майонез 50 г
  • Масло вершкове 50 г

Підготовлену до печені птицю нафарширувати фаршем (горіхи, чорнослив без кісточок, яблука, рис, сіль, перець, шафран). Набивши тушку фаршем, зашити нитками черевце. Індичку змастити сумішшю зі сметани, вершкового масла, майонезу.

Смажити в духовці 2,5 години на середньому вогні, поливаючи витопленим жиром.

Подавати цілою і різати за столом.

ТутРецепты постных блюд

слоеный пирог с фруктами

Рецепты салата из морепродуктовРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Сайт кулинарных.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter