Різдвяна індичка
966
інгредієнти:
- Індичка
- Горіхи 0.5 кг
- Чорнослив 0.5 кг
- Яблуко 0.5 кг
- Рис 1 скл.
- Сіль
- Перець
- Шафран
- Сметана 200 г
- Майонез 50 г
- Масло вершкове 50 г
Підготовлену до печені птицю нафарширувати фаршем (горіхи, чорнослив без кісточок, яблука, рис, сіль, перець, шафран). Набивши тушку фаршем, зашити нитками черевце. Індичку змастити сумішшю зі сметани, вершкового масла, майонезу.
Смажити в духовці 2,5 години на середньому вогні, поливаючи витопленим жиром.
Подавати цілою і різати за столом.
ТутРецепты постных блюд
Рецепты салата из морепродуктовРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Сайт кулинарных.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі