Різдвяна фарширована індичка з журавлиним соусом
- Індичка 4.5 кг
- Бульйон (курячий) 1.5 скл.
- Кус-кус 1 скл.
- Яблуко 1 шт.
- Фісташки 70 г
- Кмин 2 ст.л.
- Петрушка 0.25 скл.
- Соус (журавлиний) 300 г
- Мед (рідкий) 0.25 скл.
- Сіль, перець
Начинка для індички.
Кус-кус залити киплячим курячим бульйоном або окропом, накрити і залишити на 5 хвилин. Розпушити виделкою і залишити остигати.
Очистити фісташки, порубати. Яблуко натерти на крупній тертці. Петрушку і кмин дрібно нашаткувати.
Горіхи, яблуко і трави змішати із холодним кус-кусом і додати журавлиний соус, посолити, поперчити.
Попередньо розморожену індичку промити у холодній воді й обсушити паперовим рушником, натерти сіллю й перцем. Ложкою заповнити порожнину індички приготовленим фаршем. Потім покласти на деко і відправити в розігріту до 160°С духовку на 2 години 50 хвилин.
За 20 хвилин до готовності, глазурувати індичку.
Для глазурування змішати 1/4 склянки меду з журавлиним соусом.
Кексы в магазине Rozetka - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips - рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Рецепты салат с морепродуктамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz каллы из мастики
Рецепты Для Мультиварки - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Как приготовить летний салат - мимоза рецепт салата.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter