Різдвяна фарширована індичка з журавлиним соусом

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1156 Різдвяна фарширована індичка з журавлиним соусом
Фото - Різдвяна фарширована індичка з журавлиним соусом
інгредієнти:
  • Індичка 4.5 кг
  • Бульйон (курячий) 1.5 скл.
  • Кус-кус 1 скл.
  • Яблуко 1 шт.
  • Фісташки 70 г
  • Кмин 2 ст.л.
  • Петрушка 0.25 скл.
  • Соус (журавлиний) 300 г
  • Мед (рідкий) 0.25 скл.
  • Сіль, перець

Різдвяна фарширована індичка з журавлинним соусом інгредієнти Начинка для індички.

Кус-кус залити киплячим курячим бульйоном або окропом, накрити і залишити на 5 хвилин. Розпушити виделкою і залишити остигати.

Різдвяна фарширована індичка з журавлинним соусом Очистити фісташки, порубати. Яблуко натерти на крупній тертці. Петрушку і кмин дрібно нашаткувати.

фото Різдвяна фарширована індичка з журавлинним соусом Горіхи, яблуко і трави змішати із холодним кус-кусом і додати журавлиний соус, посолити, поперчити.

Різдвяна фарширована індичка з журавлинним соусом Індичка Попередньо розморожену індичку промити у холодній воді й обсушити паперовим рушником, натерти сіллю й перцем. Ложкою заповнити порожнину індички приготовленим фаршем. Потім покласти на деко і відправити в розігріту до 160°С духовку на 2 години 50 хвилин.

Різдвяна фарширована індичка з журавлинним соусом Бульйон За 20 хвилин до готовності, глазурувати індичку.

Для глазурування змішати 1/4 склянки меду з журавлиним соусом.

Кексы в магазине Rozetka - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Мультиварка Philips - рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

http://recepti.biz.uaВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Рецепты салат с морепродуктамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

recepti.biz каллы из мастики

Рецепты Для Мультиварки - рецепт приготовления мяса дикого кабана.

Как приготовить летний салат - мимоза рецепт салата.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter