Півень, фарширований булкою і яблуками
- Півень (курка) 1 шт.
- Субпродукти (серце, легені, печінка) 1 шт.
- Батон 0.33 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Майонез 1 пач.
- Часник 6 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Спеції (коріандр, суміш перців, базилік)
- Сіль
Тушку півня потрібно помити і вийняти нутрощі.
Печінку, легені та серце відварити у трохи підсоленій воді до готовності.
Потім нарізати на невеликі шматочки або подрібнити на м'ясорубці.
Третину батона замочити у молоці до м'якості.
Додати одне яйце, добре перемішати.
Яблука нарізати скибочками.
З'єднати розмочений батон із субпродуктами і яблуками.
Посолити, заправити спеціями і додати трохи майонезу.
Начинити цією сумішшю півня або курку.
Зашити черевце.
Приготувати соус: вичавити часник, додати спеції, сіль, майонез.
Усе добре перемішати.
Цим соусом щедро змастити з усіх сторін півника або курочку, кожну ніжку і крильце.
Запікати у духовці близько 1 години при температурі 180-200 градусів до готовності.
М'ясо буде готовим тоді, коли при протиканні або розрізуванні не виділяється кров і м'ясо відстає від кісток.
Виділеним соком періодично поливати тушку.
Осетинские пироги на заказ: салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова. Приготовление плова рецепт.
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты морепродукты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter