Півень, фарширований булкою і яблуками
- Півень (курка) 1 шт.
 - Субпродукти (серце, легені, печінка) 1 шт.
 - Батон 0.33 шт.
 - Яблуко 2 шт.
 - Яйце 1 шт.
 - Майонез 1 пач.
 - Часник 6 шт.
 - Лавровий лист 3 шт.
 - Спеції (коріандр, суміш перців, базилік)
 - Сіль
 
 Тушку півня потрібно помити і вийняти нутрощі.
 Печінку, легені та серце відварити у трохи підсоленій воді до готовності.
 Потім нарізати на невеликі шматочки або подрібнити на м'ясорубці.
 Третину батона замочити у молоці до м'якості.
 Додати одне яйце, добре перемішати.
 Яблука нарізати скибочками.
 З'єднати розмочений батон із субпродуктами і яблуками.
![]()
 Посолити, заправити спеціями і додати трохи майонезу.
 Начинити цією сумішшю півня або курку.
Зашити черевце.
 Приготувати соус: вичавити часник, додати спеції, сіль, майонез.
![]()
 Усе добре перемішати.
 Цим соусом щедро змастити з усіх сторін півника або курочку, кожну ніжку і крильце.
 Запікати у духовці близько 1 години при температурі 180-200 градусів до готовності.
М'ясо буде готовим тоді, коли при протиканні або розрізуванні не виділяється кров і м'ясо відстає від кісток.
Виділеним соком періодично поливати тушку.
Осетинские пироги на заказ: салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова. Приготовление плова рецепт.
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты морепродукты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter