Кролик запечений в гірчичному соусі
2280
інгредієнти:
- Кролик (тушка) 1 шт.
- Сало 50 г
- Часник 2 зуб.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Спеції за смаком
Часник очистити, нарізати пластинками. Сало (без шкірки) нарізати дрібними брусочками. Гірчицю змішати із сіллю, перцем та спеціями (я додавала ще мускатний горіх). Кролика нашпигувати салом та часником, натерти гірчичноим соусом. Запікатив розігрітій духовці на середньому вогні 40-60 хв (до румяного кольору).
Рецепты приготовления рыбы на пару. Рыба на пару рецепт.
Рецепт салата мимоза классический тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі