Короп, фарширований цибулею і грибами
- Короп (свіжий) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 6 шт.
- Сир твердий 50 г
- Майонез 3 ст.л.
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Лимон 2 шт.
Гарно очистити коропа, вийняти очі, зябра і нутрощі, помити і обсушити.
Натерти рибку сіллю, перцем, приправою для риби, майонезом і полити соком, отриманим із одного лимона.
Промаринувати 40-60 хвилин.
Начинка.
Гриби помити, дрібно нарізати і трохи спасерувати на сковорідці.
Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, посипати сіллю і трохи перетерти руками.
З'єднати цибулю та печериці.
Деко застелити фольгою, викласти рибу і акуратно нафарширувати підготовленою масою.
Зробити із фольги тарілочку, піднімаючи її краї.
На спинці коропа зробити кілька надрізів і укласти у них часточки лимона. Навколо риби теж викласти лимон.
Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Після закінчення часу вийняти коропа з духовки, посипати його натертим на дрібній тертці сиром і додати 2-3 ст. ложки води.
Поставити у духовку ще на 25 хвилин.
Вийняти з духовки, перекласти на тарілку, прикрасити і подати до столу.
Первые блюда рецепты приготовленияОколо 2000 рецептов. Рецепты русской кухни М Сырникова
ТутПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Готовим со вкусом: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Кулинарные блюда для худеющих.
Рецепты праздничных закусок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Салат з свинячим язикомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салаты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.ua рецепты индийская кухня дал
Кулинарные рецепты сайт. Сайты кулинарных форумов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter