Гусак святковий
- Гусак 1 шт.
- Субпродукти
- Капуста 1 шт.
- Гриби 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко (Антонівка) 5 шт.
- Чорнослив
- Петрушка
- Ягода (ялівець)
- Сіль (велика)
- Паприка солодка
- Перець чорний
Протерти тушку і внутрішню порожнину гусака серветкою. Видалити із птиці надлишки жиру. Натерти зсередини і зовні крупною сіллю.
Потушкувати на сковороді на салі або видалених із гусака надлишках жиру дрібно нарізані субпродукти. Потім додати до них гриби і цибулю, довести до напівготовності і покласти дрібно нашатковану капусту. Тушкувати до повної готовності.
За п'ять хвилин до зняття з вогню приправити начинку сіллю, паприкою, перцем. Додати чорнослив, зелень, ялівець.
Деко викласти фольгою з тим розрахунком, щоб краї добре прикривали гусака і в той же час легко відкривалися при приготуванні.
На фольгу під гусака покласти капустяне листя - гусак не пристане і не пригорить.
Готову начинку покласти у дуршлак, щоб стік жир, і начинити гусака. Розрізані яблука кладуться останніми. Зашити отвір черевця кулінарною ниткою.
Покласти гусака грудкою догори, загорнути над ним фольгу і поставити у розігріту до 170 градусів духовку.
Коли птиця готова, видалити нитки.
Начинку перекласти на тарілку, обробити тушку на необхідну кількість шматочків. Укласти м'ясо на капусту з яблуками, прикрасити свіжою зеленню і подати до столу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти. Легкие Рецепты на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти холодних закусок з фото. Рецепты приготовления блюд.
Карл шумахер рецептыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Приготовление пищи в микроволновке рецепты www.recepti.biz.ua
Тайская кухня рецепты салатовМеню с фотографиями блюд тайской, японской и европейской кухни и ценами
Кухонные Принадлежности - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты здоровой выпечки.
Званый ужин кулинарное шоу сайтКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter