Голубці "Різдвяні"
- Гречка 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста
- Олія рослинна
- Картопля 1 шт.
- Томатний сік
Гречку відварити до готовності.
У капусти зрізати качан (глибше конусом), викласти в глибоку каструлю, залити водою і варити 15-20 хвилин. Додати оцет - так листочки зміцніють.
Коли капуста остигне, розібрати її на листки, зрізати потовщення.
У сковорідку влити трохи олії для смаження, викласти дрібно нарізану цибулю, підсмажити до золотистого кольору.
Картоплину відварити, розім'яти в пишне пюре, не додаючи ні молока, ні масла.
У готову гречку викласти ще тепле картопляне пюре, спасерувати цибулю. Посолити, поперчити, гарненько все перемішати, щоб пюре сховалося за гречкою.
Сформувати голубці, викласти їх у посудину, залити томатним соком і тушкувати на середньому вогні під закритою кришкою 20-30 хвилин.
Можна подавати з грибним соусом.
Невероятно вкусные рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Банош рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Печеня по домашньому з грибамипеченя по домашньому
www.recepti.biz.uaотбивная куриная
Кульков егор николаевич. Кульки бумажные.
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления канапе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter