Голубці "Різдвяні"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1182 Голубці "Різдвяні"
Фото - Голубці
інгредієнти:
  • Гречка 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Капуста
  • Олія рослинна
  • Картопля 1 шт.
  • Томатний сік

Голубці Гречку відварити до готовності.

Голубці У капусти зрізати качан (глибше конусом), викласти в глибоку каструлю, залити водою і варити 15-20 хвилин. Додати оцет - так листочки зміцніють.

Коли капуста остигне, розібрати її на листки, зрізати потовщення.

фото Голубці У сковорідку влити трохи олії для смаження, викласти дрібно нарізану цибулю, підсмажити до золотистого кольору.

Голубці Картоплину відварити, розім'яти в пишне пюре, не додаючи ні молока, ні масла.

Голубці У готову гречку викласти ще тепле картопляне пюре, спасерувати цибулю. Посолити, поперчити, гарненько все перемішати, щоб пюре сховалося за гречкою.

Голубці Сформувати голубці, викласти їх у посудину, залити томатним соком і тушкувати на середньому вогні під закритою кришкою 20-30 хвилин.

Голубці Можна подавати з грибним соусом.

 

 

Невероятно вкусные рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.

Банош рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Печеня по домашньому з грибамипеченя по домашньому

www.recepti.biz.uaотбивная куриная

Кульков егор николаевич. Кульки бумажные.

http://recepti.biz.ua рецепты приготовления канапе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter