Фарширована качка - Різдвяний варіант

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1065 Фарширована качка - Різдвяний варіант
Фото - Фарширована качка - Різдвяний варіант
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Рис 250 г
  • Фарш 500 г
  • Мигдаль 200 г
  • Кориця
  • Горіх мускатний
  • Сіль
  • Перець
  • Перець Кайєн
  • Майонез
  • Соняшникова олія

Фарширована качка - Різдвяний варіант інгредієнти Качку гарно вимити, обдати окропом і обсушити паперовими рушниками.

Гарно натерти зсередини і зовні сіллю і перцем.

Зовні гарно змастити майонезом і прибрати в холодильник на ніч.

Фарширована качка - Різдвяний варіант Рис зварити до напівготовності.

На соняшниковій олії обсмажити пару хвилин мигдаль.

фото Фарширована качка - Різдвяний варіант Додати до нього фарш і рис - перемішати.

Фарширована качка - Різдвяний варіант Качка Гарно присипати корицею, мускатним горіхом, сіллю і перцем і перемішати.

Залити все це 1,5 склянками гарячої води.

Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою хвилин 15 - доки вода не випарується.

Дати трохи охолонути.

Фарширована качка - Різдвяний варіант Рис Качці зашити горло.

Наповнити її отриманою масою.

Зашити качку знизу і перекласти на деко.

Фарширована качка - Різдвяний варіант Фарш Гарно змастити її майонезом.

Фарширована качка - Різдвяний варіант Мигдаль

Накрити фольгою і відправити її в розігріту до 200°С градусів духовку десь на 1 годину.

Зняти фольгу, зменшити вогонь до 180°С і запікати ще хвилин 30 - до золотистої скоринки.

Фарширована качка - Різдвяний варіант Кориця 

Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Всегда круглосуточно. Мечта: рецепти блюд на кожен день.

Рецепт узбекского приготовления плова www.recepti.biz.ua

Печень рецепт тортКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

рецепт торт медовик форум

рецепты французских салатов

Польская кухня рецепты видеоПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка