Фарширована качка - Різдвяний варіант
- Качка 1 шт.
- Рис 250 г
- Фарш 500 г
- Мигдаль 200 г
- Кориця
- Горіх мускатний
- Сіль
- Перець
- Перець Кайєн
- Майонез
- Соняшникова олія
Качку гарно вимити, обдати окропом і обсушити паперовими рушниками.
Гарно натерти зсередини і зовні сіллю і перцем.
Зовні гарно змастити майонезом і прибрати в холодильник на ніч.
Рис зварити до напівготовності.
На соняшниковій олії обсмажити пару хвилин мигдаль.
Додати до нього фарш і рис - перемішати.
Гарно присипати корицею, мускатним горіхом, сіллю і перцем і перемішати.
Залити все це 1,5 склянками гарячої води.
Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою хвилин 15 - доки вода не випарується.
Дати трохи охолонути.
Качці зашити горло.
Наповнити її отриманою масою.
Зашити качку знизу і перекласти на деко.
Гарно змастити її майонезом.
Накрити фольгою і відправити її в розігріту до 200°С градусів духовку десь на 1 годину.
Зняти фольгу, зменшити вогонь до 180°С і запікати ще хвилин 30 - до золотистої скоринки.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепти блюд на кожен день.
Рецепт узбекского приготовления плова www.recepti.biz.ua
Печень рецепт тортКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Польская кухня рецепты видеоПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter