Зелений борщ
- Інгредієнти:
- 500 г нежирної свинини з кісточкою;
- 1 морква ;
- 1 цибулина ;
- 4 середніх картоплини;
- 2-3 зварених круто яйця ;
- по 200 г шпинату і щавлю;
- зелень кропу і петрушки;
- запашний перець горошком;
- мелений чорний перець;
- сіль;
Залийте. м´ясо. 3 літрами води, доведіть до кипіння на сильному вогні. Коли вода закипить, зменшіть вогонь, зніміть піну, додайте очищену. цибулину. ,. морквину. , запашний. перець. , посоліть і варіть близько 1 години, знімаючи піну. Вийміть з бульйону. цибулину. і. морквину. . Цибулину. викиньте,. морквину. відкладіть. М´ясо. теж можна вийняти і тримати накритим в теплому місці. Долийте в каструлю кип´яток приблизно до 3 літрів. Очищену картоплю наріжте крупною соломкою і додайте в бульйон. Варіть хвилин 10. Морквину натріть на дрібній тертці і додайте в каструлю. Поперчіть. Шпинат і щавель ретельно промийте. Наріжте шпинат недовгими смужками, додайте в каструлю. Варіть 5 хвилин. Щавель наріжте так само, як шпинат, додайте в борщ, дайте закипіти і відразу знімайте з вогню, щоб щавель не розварився. Дайте настоятися хвилин 15. Дрібно нарізану зелень петрушки і кропу можна додавати разом зі щавлем або прямо в тарілки. Частину яєць наріжте кубиками, частину - кружечками. Розлийте борщ по тарілках, додайте в кожну шматок м´яса, яєчний кружечок і посипте нарізаною яйцем. За бажанням можна додавати сметану.
Проблеме с печенью не бывать: печеня по домашньому. Рецепты из печени.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с каперсами. Рецепты Приготовления.
Рецепт блюда хе из рыбы recepti.biz.ua
Картошка В Мультиварке Рецепты: сирник рецепти фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter