Цимес
- Квасоля 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ч.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Сіль
- Цукор
- Перець чорний
- Горіх волоський
- Олія рослинна
Квасолю замочити в холодній воді не менше 3 годин (можна на ніч). Потім ставимо варити без солі.
Цибулю ріжемо півкільцями й обсмажуємо в олії.
Посипаємо цибулю борошном. Перемішуємо і обсмажуємо.
Додаємо томатну пасту.
Розводимо відваром з квасолі, вливаючи потроху відвар і ретельно розмішуючи, щоб не утворювалося грудок. Отримуємо соус. Приправляємо його цукром, сіллю, перцем. Можна додати суміш спецій.
Відвар квасолі злити, а квасолю залити соусом, при необхідності додати ще відвар квасолі в соус. Ставимо цимес на плиту, додаємо лавровий лист і тушкуємо 30 хвилин. Перед закінченням приготування цимесу додаємо нарізані дрібно волоські горіхи.
Доставка готовой еды на неделю - украинская кухня доставка.
Рецепты блюд из рыбы в духовкеРецепты блюд. Кулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд
Рецепты приготовления пиццы в картинках http://recepti.biz.ua
Медовик торт рецепт. Рецепт торт медовик мишка.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня. Консервы тм Tushe.
Пирог со шпинатом и яйцом в мультиваркеРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Сайт передачи кулинарный дозор на тнт. Кулинарные рецепты сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter