Суп-пюре з кабачків
- Кабачок 600 г
- Картопля 250 г
- Морква 150 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Часник 3 зуб.
- Масло вершкове 70 г
- Вода 600 г
- Вершки (10%) 100 г
- Карі 1 ч.л.
- Сіль, перець чорний мелений
- Батон
Цибулю почистити, порізати кубиками.
Часник подрібнити ножем.
Моркву почистити, нарізати кільцями або потерти на крупній терці.
500 г кабачків почистити, нарізати невеликими кубиками. 100 г залишити для смаження.
Картоплю почистити, нарізати маленькими брусками.
В каструлі розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю з часником до прозорого стану цибулі.
Потім додати моркву, перемішати і разом з цибулею смажити 3-4 хвилини.
Після цього додати кабачки, перемішати і все разом тушкувати 5 хвилин.
Додати картоплю, перемішати.
Посолити, поперчити, додати карі, перемішати.
Слідом додати вершки і воду. Довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні варити 15-20 хвилин до готовності картоплі.
Потім овочі подрібнити блендером до стану пюре.
Батон нарізати кубиками 1х1 см і обсмажити на вершковому маслі.
100 г відкладених кабачків нарізати тонкими кільцями, змастити їх олією і обсмажити на сковорідці-гриль.
Суп розлити в порційні тарілки, викласти грінки і підсмажені кабачки.
Рецепты для мультиварки, вкусно: десерты без выпечки рецепты с фото.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Кулинарные рецепты
Салат радичио рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда.
Салатики рецепты новинкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Украинская выпечка рецепты с фотоКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепт торт наполеонРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter