Суп-пюре з кабачків

ПЕРШІ СТРАВИ
1119 Суп-пюре з кабачків
Фото - Суп-пюре з кабачків
інгредієнти:
  • Кабачок 600 г
  • Картопля 250 г
  • Морква 150 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Часник 3 зуб.
  • Масло вершкове 70 г
  • Вода 600 г
  • Вершки (10%) 100 г
  • Карі 1 ч.л.
  • Сіль, перець чорний мелений
  • Батон

Цибулю почистити, порізати кубиками.

Часник подрібнити ножем.

Моркву почистити, нарізати кільцями або потерти на крупній терці.

500 г кабачків почистити, нарізати невеликими кубиками. 100 г залишити для смаження.

Картоплю почистити, нарізати маленькими брусками.

В каструлі розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю з часником до прозорого стану цибулі.

Потім додати моркву, перемішати і разом з цибулею смажити 3-4 хвилини.

Після цього додати кабачки, перемішати і все разом тушкувати 5 хвилин.

Додати картоплю, перемішати.

Посолити, поперчити, додати карі, перемішати.

Слідом додати вершки і воду. Довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні варити 15-20 хвилин до готовності картоплі.

Потім овочі подрібнити блендером до стану пюре.

Батон нарізати кубиками 1х1 см і обсмажити на вершковому маслі.

100 г відкладених кабачків нарізати тонкими кільцями, змастити їх олією і обсмажити на сковорідці-гриль.

Суп розлити в порційні тарілки, викласти грінки і підсмажені кабачки.

рецепт диетического супа

Рецепты для мультиварки, вкусно: десерты без выпечки рецепты с фото.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Кулинарные рецепты

Салат радичио рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

рецепты салата из моркови

Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда.

Салатики рецепты новинкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Украинская выпечка рецепты с фотоКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Рецепт торт наполеонРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter