Сільський суп-рагу
1061
інгредієнти:
- М´ясо 0.5 кг
- Картопля 0.5 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець (горошком) 5 г
- Сіль
- Приправа 0.5 ч.л.
Нарізати м'ясо, покласти в горщик, посипати приправами.
Потім додати нарізану моркву, цибулю, картоплю, додати сіль, лавровий листок і перець горошком.
Залити водою і поставити в духовку години на 2.
Рецепт приготовление селедку под шубой. Рецепт приготовления селедки под шубой.
Рецепты пиццы маргарита здесь
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі