Пюре з сочевиці з рисом
1092
інгредієнти:
- Сочевиця
- Олія
- Сіль
- Спеції
- Рис
- Цибуля
Зварити сочевицю до готовності.
Зварити рис до готовності.
Готову сочевицю пропустити через сито, щоб відокремити від шкурок. Можна розім'яти до кашеподібного стану без видалення шкурок.
Зробити цибулеву засмажку на оливковій олії. Смажити до коричневого кольору.
Всі інгредієнти змішати: пюре із сочевиці + засмажку + рис + сіль і спеції.
Дати закипіти і розлити по тарілках.
Страва подається із солоними огірками або салатом з капусти з олією і часником. Також пюре можна полити лимонним соком, якщо немає салату.
recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке
Вкусные салаты и очень нежные: сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі