Курячий суп з яєчними млинцями

ПЕРШІ СТРАВИ
2221 Курячий суп з яєчними млинцями
Курячий суп з яєчними млинцями
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 500 г курячого філе (або крилець, гомілки і т.д.);
  • 5 яєць;
  • 100 г цибулі;
  • 100 г моркви;
  • Сіль;
  • Перець;
  • Рослинна олія;

Філе. нарізати невеликими шматочками. Залити 2. 5 л води, варити до готовності. Цибулю. дрібно покришити. Моркву. натерти на середній тертці. На рослинній олії обсмажити цибулю. Додати. моркву. , обсмажити. Яйця. (кожне окремо) збити, небагато посолити. Вилити на розігріту, змащену рослинним маслом сковороду, посмажити. Перевернути млинець, і посмажити іншу сторону. Млинці. остудити, нарізати соломкою. У бульйон додати цибулю та моркву. Слідом додати млинчики. Посолити, поперчити за смаком, варити 3-4 хвилини.

Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter