Курячий суп з яєчними млинцями
2245
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- 500 г курячого філе (або крилець, гомілки і т.д.);
- 5 яєць;
- 100 г цибулі;
- 100 г моркви;
- Сіль;
- Перець;
- Рослинна олія;
Філе. нарізати невеликими шматочками. Залити 2. 5 л води, варити до готовності. Цибулю. дрібно покришити. Моркву. натерти на середній тертці. На рослинній олії обсмажити цибулю. Додати. моркву. , обсмажити. Яйця. (кожне окремо) збити, небагато посолити. Вилити на розігріту, змащену рослинним маслом сковороду, посмажити. Перевернути млинець, і посмажити іншу сторону. Млинці. остудити, нарізати соломкою. У бульйон додати цибулю та моркву. Слідом додати млинчики. Посолити, поперчити за смаком, варити 3-4 хвилини.
Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі