Курячий суп густий
- Інгредієнти:
- 1 ціла курка (~ 1.5 кг;
- 2 середніх моркви;
- 2 середніх цибулини;
- пучок стебел петрушки (без листя) ;
- 10 горошин чорного перцю;
- 3 літри води;
- 50 г вершкового масла;
- 2 ст.л. борошна;
- 3 середніх картоплини;
- 2-3 маленьких ріпки;
- 150 мл жирних вершків (~ 20-33%);
- нарубаний кріп для прикраси;
Курку. кладемо у велику каструлю грудкою вниз. Туди ж відправляємо розрізані навпіл 1. цибулину. і 1. моркву. , стебла петрушки і горошини перцю. Наливаємо 3 літри води, ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо полум´я практично до мінімуму і варимо близько години.
Готову. курку. виймаємо з бульйону і остуджуємо так, щоб її можна було брати руками. Бульйон. проціджуємо, переливаємо у каструлю трохи менше і знову ставимо на вогонь. Кип´ятимо близько 10-15 хвилин для більшої глибини смаку.
Моркву. і цибулю нарізаємо кубиками. Картоплю і ріпку нарізаємо на кубики із стороною близько 1-1,5 см.
У великій каструлі розтоплюємо вершкове масло. Смажимо цибулю та моркву близько 5 хвилин, поки цибуля не стане прозорою. Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, ще 1 хвилину.
Вливаємо в каструлю гарячий. бульйон. , додаємо ріпку і картоплю. Варимо близько 10 хвилин, поки овочі не стануть м´якими.
З остиглої курки знімаємо м´ясо, кістки і шкіру викидаємо. Коли овочі звяряться, кладемо в суп розібрану на шматочки курятину і вливаємо вершки. Прогріваємо пару хвилин. Розливаємо суп по тарілках і посипаємо рубаним кропом.
Очень вкусные салатики! Простые: салат малахитовая шкатулка. Шкатулки шкатулки для украшений.
Салат святковий рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат с жареными грибами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты праздничные рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter