Крем-суп з брокколі і цвітною капустою

ПЕРШІ СТРАВИ
1781 Крем-суп з брокколі і цвітною капустою
Крем-суп з брокколі і цвітною капустою
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 / 2 качана цвітної капусти (бл. 300г);
  • 1 / 2 качана брокколі (бл. 300г);
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 50г слів.масла;
  • оливкова олія;
  • сіль;
  • спеції за смаком;
  • вершки;
  • сметана;

Капусту. відварити до готовності (7-10 хв), в кінці варіння посолити (бульйон не виливаємо). Я ще для смаку в овочевий. бульйон. додаю лавровий лист і цілу цибулину (після варіння її викинути). Окремо на оливковому та. вершковому маслі. обсмажити дрібно нарізану цибулю і терту моркву, для любителів +2 зубчики часнику (овочі не повинні засмажитися, лише до м´якості). Далі все змішати блендером. Розбавити до потрібної консистенції овочевим бульйоном, додати. вершки. (бл. 100 г), сметану (2-3 ст.л), сіль і спеції (орегано, петрушка, білий перець) за смаком. Нагріти, але не кип´ятити. При подачі можна прикрасити свіжою зеленню. Капусту можна брати і заморожену. Часник зовсім не псує смак, а трохи приглушує запах капусти.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата з язиком.

Куриный рулет в бутылкекуриный рулет

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Мультиварка Philips: рецепты пляцков с фото. Рецепты с фото.

www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter