Капустняк

ПЕРШІ СТРАВИ
1862 Капустняк
Капусняк
інгредієнти:
  • На 3 літри води:
  • м´ясо (будь-яке) 300г.;
  • картопля 3 шт.;
  • морква 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста 1 шт.;
  • капуста квашена 300г.;
  • пшоно 3 ст.л.;
  • масло рослинне 2 ст.л.;
  • сіль за смаком;
  • перцец мелений чорний і червоний;
  • свіжа зелень;

М´ясо. промити, порізати на середні шматочки поперек волокон, покласти в холодну воду і поставити на вогонь. Коли закипить - зменшити вогонь, зняти піну і варити на повільному вогні під кришкою до готовності. Коли. м´ясо. звариться, покласти в бульйон порізану картоплю і варити до готовності. Поки вариться картопля, зробити засмажку:. морквину. потерти,. цибулю. дрібно нарізати і обсмажити на сковороді. Квашену. капусту. промити під проточною водою, віджати і протушкувати на сковороді на олії. Пшоно. добре промити і замочити у дуже гарячій воді хвилин на 15 (це потрібно для того, щоб з крупи вийшла гіркота). Як тільки. картопля. буде готова, додати в каструлю капусту і пшоно і варити до готовності пшона (хвилин 10). У кінці покласти засмажку з моркви і цибулі. Посолити, покласти порізану зелень і дати прокипіти хвилин 5.

Салаты и закуски - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Изысканные рецепты французской кухниДизайн интерьера кухни. Фотографии оформления кухонь, столовых

Как приготовить вкусный шашлык: плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.

Салат рецепты фото здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter