Капустняк
- На 3 літри води:
- м´ясо (будь-яке) 300г.;
- картопля 3 шт.;
- морква 1 шт.;
- цибуля ріпчаста 1 шт.;
- капуста квашена 300г.;
- пшоно 3 ст.л.;
- масло рослинне 2 ст.л.;
- сіль за смаком;
- перцец мелений чорний і червоний;
- свіжа зелень;
М´ясо. промити, порізати на середні шматочки поперек волокон, покласти в холодну воду і поставити на вогонь. Коли закипить - зменшити вогонь, зняти піну і варити на повільному вогні під кришкою до готовності. Коли. м´ясо. звариться, покласти в бульйон порізану картоплю і варити до готовності. Поки вариться картопля, зробити засмажку:. морквину. потерти,. цибулю. дрібно нарізати і обсмажити на сковороді. Квашену. капусту. промити під проточною водою, віджати і протушкувати на сковороді на олії. Пшоно. добре промити і замочити у дуже гарячій воді хвилин на 15 (це потрібно для того, щоб з крупи вийшла гіркота). Як тільки. картопля. буде готова, додати в каструлю капусту і пшоно і варити до готовності пшона (хвилин 10). У кінці покласти засмажку з моркви і цибулі. Посолити, покласти порізану зелень і дати прокипіти хвилин 5.
Салаты и закуски - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Изысканные рецепты французской кухниДизайн интерьера кухни. Фотографии оформления кухонь, столовых
Как приготовить вкусный шашлык: плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.
Салат рецепты фото здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter