Індійський дал "Самсара"

ПЕРШІ СТРАВИ
1112 Індійський дал "Самсара"
Фото - Індійський дал
інгредієнти:
  • Сочевиця (червона) 200 г
  • Молоко кокосове 250 мл
  • Стружка кокосова 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Імбир (маринований) 8 г
  • Олія рослинна (рапсова) 4 ст.л.
  • Кориця 1 ч.л.
  • Цукор 0.5 ч.л.
  • Перець чилі (мелений) 0.5 ч.л.
  • Коріандр 3 ст.л.
  • Вода 250 мл
  • Гарам масала 1 ч.л.
  • Сіль

Індійський дхал

Індійський дхал Сочевицю ретельно промиваємо холодною водою.

фото Індійський дхал Дрібно рубаємо цибулю, часник і імбир. Викладаємо на сковороду з рослинною олією, додаємо туди ж корицю, цукор і мелений перець чилі. Обсмажуємо все разом до прозорості цибулі.

Індійський дхал Промиту сочевицю перекладаємо в каструлю, змішуємо з цибулевою підсмажкою і кокосовою стружкою.

Індійський дхал Додаємо кокосове молоко і воду. Варимо на повільному вогні близько 20 хвилин.

Індійський дхал Після вказаного часу знімаємо з вогню, додаємо гарам масалу і нарубаний коріандр, ретельно перемішуємо. Можна трохи підсолити.

Індійський дхал Викладаємо в невеликий посуд і подаємо гарячим. 

 

Простые рецепты: рождественские рецепты выпечки.

Готовим со вкусом - приготовление пасты в мультиварке. Пароварки и мультиварки.

Рецепт салата с языкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.ua торты без выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter