Індійський дал "Самсара"
- Сочевиця (червона) 200 г
- Молоко кокосове 250 мл
- Стружка кокосова 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Імбир (маринований) 8 г
- Олія рослинна (рапсова) 4 ст.л.
- Кориця 1 ч.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Перець чилі (мелений) 0.5 ч.л.
- Коріандр 3 ст.л.
- Вода 250 мл
- Гарам масала 1 ч.л.
- Сіль
Сочевицю ретельно промиваємо холодною водою.
Дрібно рубаємо цибулю, часник і імбир. Викладаємо на сковороду з рослинною олією, додаємо туди ж корицю, цукор і мелений перець чилі. Обсмажуємо все разом до прозорості цибулі.
Промиту сочевицю перекладаємо в каструлю, змішуємо з цибулевою підсмажкою і кокосовою стружкою.
Додаємо кокосове молоко і воду. Варимо на повільному вогні близько 20 хвилин.
Після вказаного часу знімаємо з вогню, додаємо гарам масалу і нарубаний коріандр, ретельно перемішуємо. Можна трохи підсолити.
Викладаємо в невеликий посуд і подаємо гарячим.
Простые рецепты: рождественские рецепты выпечки.
Готовим со вкусом - приготовление пасты в мультиварке. Пароварки и мультиварки.
Рецепт салата с языкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua торты без выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter