Густий цибульний суп
- Інгредієнти:
- Вершкове масло - 75 г ;
- Ріпчаста цибуля (дрібно порізана) - 500г;
- Борошно - 1ст ложка ;
- Овочевий або курячий бульйон - 600 мл;
- Молоко - 600 мл ;
- Лимонний сік - 2 ч.л. ;
- Лавровий лист - 1 шт.;
- Вершки - 5 ст.л.;
- Петрушка (порізана) - 2 ст.л. ;
- Сіль, перець - за смаком ;
- Білий хліб (краще багет) ;
- Пармезан;
Розтопити масло в каструлі і обсмажувати. цибулю. на повільному вогні 10-15 хвилин до м´якості, але не кольору. Додати борошно і готувати, помішуючи, 1 хвилину, потім поступово додати. бульйон. і довести до кипіння, помішуючи часто. Додати. молоко. і знову довести до кипіння. Приправити до смаку сіллю, перцем, мускатним горіхом і додати 2 год л лимонного соку і лавровий лист. Накрити кришкою і готувати ще 25 хвилин. Викинути лавровий лист. Додати. вершки. і прогріти ще хвилину. На дно глибокої тарілки або горщика покласти грінки з підсмаженого білого хліба, посипати їх тертим пармезаном, налити. суп. і посипати петрушкою!.
салаты с редькой рецепты с фото
Мультиварка Philips: французские десерты рецепты. Рецепты Десертов.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торт наполеон на пивеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter