Густий цибульний суп

ПЕРШІ СТРАВИ
1361 Густий цибульний суп
Густий цибульний суп
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Вершкове масло - 75 г ;
  • Ріпчаста цибуля (дрібно порізана) - 500г;
  • Борошно - 1ст ложка ;
  • Овочевий або курячий бульйон - 600 мл;
  • Молоко - 600 мл ;
  • Лимонний сік - 2 ч.л. ;
  • Лавровий лист - 1 шт.;
  • Вершки - 5 ст.л.;
  • Петрушка (порізана) - 2 ст.л. ;
  • Сіль, перець - за смаком ;
  • Білий хліб (краще багет) ;
  • Пармезан;

Розтопити масло в каструлі і обсмажувати. цибулю. на повільному вогні 10-15 хвилин до м´якості, але не кольору. Додати борошно і готувати, помішуючи, 1 хвилину, потім поступово додати. бульйон. і довести до кипіння, помішуючи часто. Додати. молоко. і знову довести до кипіння. Приправити до смаку сіллю, перцем, мускатним горіхом і додати 2 год л лимонного соку і лавровий лист. Накрити кришкою і готувати ще 25 хвилин. Викинути лавровий лист. Додати. вершки. і прогріти ще хвилину. На дно глибокої тарілки або горщика покласти грінки з підсмаженого білого хліба, посипати їх тертим пармезаном, налити. суп. і посипати петрушкою!.

салаты с редькой рецепты с фото

Мультиварка Philips: французские десерты рецепты. Рецепты Десертов.

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт торт наполеон на пивеКулинарные рецепты. Рецепты и советы