Грибний суп з кабачками

ПЕРШІ СТРАВИ
1178 Грибний суп з кабачками
Грибний суп з кабачками
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 500 грам свіжих грибів;
  • 2 картоплини;
  • 1 кабачок;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • великий помідор;

Гриби. підготувати, нарізати, варити півгодини. Пасерувати. цибулю. та. моркву. , нарізати. картоплю. ,. кабачки. ,. помідор. (за бажанням, свіжий або також пасерований) всі інгредієнти додати до. грибів. , варити ще 15 хвилин. Наприкінці варіння додати приправи і прянощі, подавати з зеленню і сметаною.

Рецепты с малиной: рецепти.

Крем для торта из йогурта без сливок рецептКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

Салаты праздничные рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт шоколадного кекса на сметанеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепт торта медовика. Медовик торт рецепт.

Польские кухни в Ростове на Дону recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter