Грибний суп з кабачками
1238
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- 500 грам свіжих грибів;
- 2 картоплини;
- 1 кабачок;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- великий помідор;
Гриби. підготувати, нарізати, варити півгодини. Пасерувати. цибулю. та. моркву. , нарізати. картоплю. ,. кабачки. ,. помідор. (за бажанням, свіжий або також пасерований) всі інгредієнти додати до. грибів. , варити ще 15 хвилин. Наприкінці варіння додати приправи і прянощі, подавати з зеленню і сметаною.
Рецепты с малиной: рецепти.
Крем для торта из йогурта без сливок рецептКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Салаты праздничные рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт шоколадного кекса на сметанеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт торта медовика. Медовик торт рецепт.
Польские кухни в Ростове на Дону recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі