Гороховий суп
- Інгредієнти:
- Ребра копчені 300 гр.;
- Горох 1 або 2 склянки;
- Картоплю 2-3 шт. ;
- Мисливські ковбаски ;
- Бекон або сосиски ;
- Цибуля;
- Морква;
- Болгарський перчик;
- Сіль;
- Перець;
- Спеції за смаком;
- Зелень ;
Зварити бульйон з копчених. ребер. . Горох. промити, замочити на 2-3 години, воду злити і засипати у вже зварений. бульон. . Поставте варити, зніміть піну, додайте цибулину, моркву, стебла петрушки і кропу . Коли горох звариться до напівготовності, додати картоплю і засмажку з цибулі, моркви (частину-порізати, частину - натерти на дрібній тертці) і болгарського перцю, потім додати сіль, сушену зелень, лаврушку. За 3 хв до готовності - м´ясну засмажку (сосиски, Копча ковбасу, бекон). У тарілки - свіжу зелень і сухарі.
Блюда для фуршета - мясные блюда для фуршета.
Мультиварки для выпечки: печень с яблоками рецепт.
http://recepti.biz.ua рататуй рецепт французская кухня
Рецепты приготовления в микроволновка. Приготовление пищи в микроволновке рецепты.
recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Консервы тм Tushe - украинская кухня. Кухонные гарнитуры Классика.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter