Гороховий суп

ПЕРШІ СТРАВИ
1377 Гороховий суп
Гороховий суп
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Ребра копчені 300 гр.;
  • Горох 1 або 2 склянки;
  • Картоплю 2-3 шт. ;
  • Мисливські ковбаски ;
  • Бекон або сосиски ;
  • Цибуля;
  • Морква;
  • Болгарський перчик;
  • Сіль;
  • Перець;
  • Спеції за смаком;
  • Зелень ;

Зварити бульйон з копчених. ребер. . Горох. промити, замочити на 2-3 години, воду злити і засипати у вже зварений. бульон. . Поставте варити, зніміть піну, додайте цибулину, моркву, стебла петрушки і кропу . Коли горох звариться до напівготовності, додати картоплю і засмажку з цибулі, моркви (частину-порізати, частину - натерти на дрібній тертці) і болгарського перцю, потім додати сіль, сушену зелень, лаврушку. За 3 хв до готовності - м´ясну засмажку (сосиски, Копча ковбасу, бекон). У тарілки - свіжу зелень і сухарі.

Блюда для фуршета - мясные блюда для фуршета.

Мультиварки для выпечки: печень с яблоками рецепт.

http://recepti.biz.ua рататуй рецепт французская кухня

кулинарные рецепты фотографии

Рецепты приготовления в микроволновка. Приготовление пищи в микроволновке рецепты.

recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов

Консервы тм Tushe - украинская кухня. Кухонные гарнитуры Классика.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter