"Гаспачо"

ПЕРШІ СТРАВИ
1259 "Гаспачо"
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • огірок - 1 шт. ;
  • помідор - 1 кг.;
  • вода - 1 л. ;
  • перець болгарський червоний солодкий - 1 стручок ;
  • перець болгарський зелений - 1 стручок ;
  • оцет хересний - 3 ст. л.;
  • каперси - 3 ст. л. ;
  • часник - 1 зубчик ;
  • перець чилі - 1 стручок ;
  • базилік - 1 пучок ;
  • оливкова олія - 5 ст. л. ;
  • цибуля зелена - 1 пучок ;
  • сіль - за смаком ;

Огірок. помити і почистити. Помідори. обдати окропом, зняти шкірку і видалити насіння. Помити. перець. , видалити насіння і нарізати кубиками. Відкласти в сторону по одній третині кубиків. огірка. і солодкого. перцю. . У каструлю влити воду і поставити на плиту. Зробити пюре з решти овочів. Посолити, поперчити і заправити оцтом. Часник. розчавити через Часничниці і викласти до овочів. Гострий перець і каперси подрібнити. Усе з´єднати, перемішати і викласти в каструлю. Листочки базиліка помити, нарізати смужками і додати в суп. Також в суп додати масло. Поставити в холодильник. Цибулю нарізати кільцями. Розлити суп по порціях.

Рецепты супов и бульонов с фото - суп чанахи рецепт.

Рецепт кофе гляссеБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты супов и бульонов с фото - рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт вкусной домашней колбасы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты с филе курицы с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter