Борщ грибний, пісний

ПЕРШІ СТРАВИ
1374 Борщ грибний, пісний
Борщ грибний, пісний
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 3 ст. ложки квасолі ;
  • 1 цибулина ;
  • 1 морквина ;
  • 300 г капусти (четвертий качана середнього) ;
  • 1 невеликий буряк ;
  • 1болгарскій перець ;
  • 200 г печериць ;
  • 4-5 помідорів ;
  • Сіль ;
  • Чорний мелений перець ;
  • Свіжа зелень ;
  • Рослинна олія для обсмажування ;
  • 3 лаврових листки ;
  • 4-5 горошин запашного перцю ;

Замочіть. квасолю. в 1 склянці води на кілька годин або на ніч. Потім воду злийте, залийте. квасолю. 3 літрами свіжої води, і варіть до напівготовності. Посоліть. Дрібно наріжте цибулю і підсмажте до золотистого кольору. Додайте до. цибулі. натерту на крупній тертці або нарізану дрібною соломкою. моркву. і пасеруйте ще 2-3 хвилини, потім перекладіть цибулю з морквою в каструлю. Додайте духмяний перець. Наріжте. картоплю. кубиками і покладіть в каструлю. Варіть близько 5 хвилин. Наріжте. капусту. і наріжте болгарський перець кубиками. Додайте в каструлю. Натріть на крупній тертці або наріжте дрібною соломкою буряк, злегка обсмажте в ст. л. рослинного масла. Коли. буряк. перестане бути жорстким, влийте 1 / 2 ст. ложку оцту (краще винного або яблучного) перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин на невеликому вогні, а потім перекладіть в борщ. Покладіть в каструлю лавровий лист. Наріжте гриби часточками і пасеруйте в рослинному маслі на сковорідці декілька хвилин, періодично помішуючи. Коли вся рідина википить, додайте гриби в каструлю з борщем. Варіть ще хвилин 5. Обшпарте помідори окропом, зніміть шкірки і натріть на тертці. Приправте меленим перцем, перемішайте і покладіть в каструлю. Варіть 4-5 хвилин. Додайте в борщ часник і зелень. Через 2 хвилини вимкніть вогонь, накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 20.

recepti.biz Создание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.

рецепт диетического салата

Начинка для тонкой пиццы. Рецепт пиццы начинки.

Купить молоко: крем из сгущенного молока. Консервное оборудование, Б4-КЗК.