Борщ

ПЕРШІ СТРАВИ
1231 Борщ
Борщ
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 / 2 кг. телятини;
  • 2-3 буряка ;
  • 1 / 2 качана мал.капусти;
  • 3-4 картоплі;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква ;
  • 1 ст.л.томат-пасти ;
  • 1 ст.л.3%-го оцту ;
  • сіль;
  • цукор;
  • часник;
  • спеції (перець горошком запашний і чорний, лавровий лист) ;
  • зелень (цибуля, петрушка, кріп);

Зварити бульйон з. яловичини. . Покласти в нього. капусту. ,. картоплю. і варити 10-15хв. Буряк зварити повністю, після варіння очистити від шкірки і нарезізати соломкою, обжарити на олії з додаванням томатної пасти. Потім в цю засмажку додати цибулю з морквою і томатною пастою. Додаємо в зажарку всі спеції, перемішуємо і викладаємо всю засмажку в каструлю з бульйоном, де вариться капуста і картопля, видавлюємо пару зубчиків часнику, закрити кришку, варимо 10-15 хв. В кінці ріжемо зелень і ще хвилинки 2 проварюємо. Даємо постояти.

начинка пиццы

Салат с жареными грибами и ветчиной рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты.

recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания

Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты В Мультиварке Рецепты: салат з креветками з фото. Осетинские пироги на заказ.

Как приготовить вкусный шашлык - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Мультиварка Philips.

Рецепты из редькиКулинарные рецепты

Купить тыкву - оладьи тыквенные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter