Борщ
- Інгредієнти:
- 1 / 2 кг. телятини;
- 2-3 буряка ;
- 1 / 2 качана мал.капусти;
- 3-4 картоплі;
- 2 цибулини;
- 1 морква ;
- 1 ст.л.томат-пасти ;
- 1 ст.л.3%-го оцту ;
- сіль;
- цукор;
- часник;
- спеції (перець горошком запашний і чорний, лавровий лист) ;
- зелень (цибуля, петрушка, кріп);
Зварити бульйон з. яловичини. . Покласти в нього. капусту. ,. картоплю. і варити 10-15хв. Буряк зварити повністю, після варіння очистити від шкірки і нарезізати соломкою, обжарити на олії з додаванням томатної пасти. Потім в цю засмажку додати цибулю з морквою і томатною пастою. Додаємо в зажарку всі спеції, перемішуємо і викладаємо всю засмажку в каструлю з бульйоном, де вариться капуста і картопля, видавлюємо пару зубчиків часнику, закрити кришку, варимо 10-15 хв. В кінці ріжемо зелень і ще хвилинки 2 проварюємо. Даємо постояти.
Салат с жареными грибами и ветчиной рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты.
recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания
Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салат з креветками з фото. Осетинские пироги на заказ.
Как приготовить вкусный шашлык - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты из редькиКулинарные рецепты
Купить тыкву - оладьи тыквенные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter