Біла квасоля, тушкована із чорісо
- Квасоля (біла) 250 г
- Ковбаса (чорісо, свинна) 200 г
- Грудка (свинна) 500 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець (червоний) 0.5 шт.
- Порей 1 шт.
- Томат 2 ст.л.
- Олія рослинна (оливкова) 2 ст.л.
- Спеції (часник, лист лавровий)
Квасолю з вечора замочити у воді.
Квасолю варити 15 хвилин, злити воду, залити холодною, довести до кипіння, додати копченості і варити протягом години, додаючи холодну воду по трішки, перериваючи кипіння. Якщо використовувати скороварку, варіння скорочується до 20 хвилин. За 30 хвилин до закінчення додати картоплю, свинну грудку.
Овочі нарізати, обсмажити на олії, додати томат.
Додати до квасолі, варити на слабкому вогні хвилин 15, вимкнути вогонь і дати настоятися.
Подавати до столу гарячою разом з ковбасою і грудкою.
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепт борщ с бурякомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт торта медовикаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт похудения в одной капсуле: салат черепаха рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter