Міні-голубці
- Капустa білокачана (5-6 листочків) - 1 качан
- Фарш (будь-який) - 200 г
- Рис - 50 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква (середня) - 1 шт
- Вершки - 100 мл
- Сир (будь-який) - 25 г
- Спеції (сіль, перець - за смаком)
Капусту розібрати на листочки, верхню частину листочка нарізати на невеликі смужки. Покласти в гарячу воду на 1 хвилину, потім у холодну, обсушити на паперових серветках.
Начинка: фарш, рис відварений до напівготовності.
Цибулю і моркву змолоти, додати у фарш, сіль, перець за смаком.
Все перемішати.
На краєчок листа покласти фарш, скрутити трубочкою. Укласти в невелику салатницю.
На дрібній тертці натерти 1-2 ложки будь-якого сиру.
Додати 2-3 ложки вершків.
Залити вершками з сиром голубці (для закріплення форми).
Закрити харчовою плівкою, поставити в мікрохвильову піч на 15 хвилин, 700 ват.
Перевернути на тарілку, полити соусом.
Соус: вершки уварити до густоти, додати сіль, перець за смаком.
Міні-голубці. готові!. Смачного!.
Невероятно вкусные рецепты блюд - рецепти. Вкусное дело.
Моем руки правильно - салати на швидку руку. Заземление своими руками.
recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепт пирог со шпинатом. Пирог со шпинатом и грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter