Баклажани в мікрохвильовці
- Баклажани (2 шт середнього розміру) - 400-450 г
 - Олія оливкова - 2 ч. л.
 - Сік лимонний - 1 ч. л.
 - Часник - 1 зуб.
 - Соєвий соус (за смаком)
 - Перець чорний (мелений, за смаком)
 - Помідор - 1-2 шт
 - Кунжут (для посипки)
 - Зелень (за смаком)
 
  
   Баклажани помити, обсушити і наколоти виделкою в декількох місцях. 
Готувати в мікрохвильовці 3,5 хвилини при потужності 850 Вт.
В залежності від сорту баклажан і наявної. мікрохвильовки. , можливе корегування часу готування на 1 хвилину. Баклажани мають стати м´якими.
 
     Баклажани.  остудити, очистити, м´якіть нарізати кубиками. 
 
   Додати подрібнений часник, масло, сік і соєвий соус, перець за смаком, перемішати. 
Додати подрібнену зелень за смаком (в мене кріп).
 
   Подавати на гуртках помідора, посипавши кунжутом. 
Смачного!.
Рецепти до Великодня www.recepti.biz.ua
Салат с жареными грибами и ветчиной рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты американской кухни с фото. Мультиварка Philips.
Знакомства в г. Фруктовая: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter