Баклажани в мікрохвильовці
- Баклажани (2 шт середнього розміру) - 400-450 г
- Олія оливкова - 2 ч. л.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
- Часник - 1 зуб.
- Соєвий соус (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Помідор - 1-2 шт
- Кунжут (для посипки)
- Зелень (за смаком)
Баклажани помити, обсушити і наколоти виделкою в декількох місцях.
Готувати в мікрохвильовці 3,5 хвилини при потужності 850 Вт.
В залежності від сорту баклажан і наявної. мікрохвильовки. , можливе корегування часу готування на 1 хвилину. Баклажани мають стати м´якими.
Баклажани. остудити, очистити, м´якіть нарізати кубиками.
Додати подрібнений часник, масло, сік і соєвий соус, перець за смаком, перемішати.
Додати подрібнену зелень за смаком (в мене кріп).
Подавати на гуртках помідора, посипавши кунжутом.
Смачного!.
Рецепти до Великодня www.recepti.biz.ua
Салат с жареными грибами и ветчиной рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты американской кухни с фото. Мультиварка Philips.
Знакомства в г. Фруктовая: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter