Рисові котлетки із гострим томатним соусом
- Рис (круглий, відварений) 200 г
- Спеції (червоний перець чилі, орегано, базилік, сіль, чорний мелений перець)
- Кріп (свіжий)
- Борошно 1 ст.л.
- Яйце 4 шт.
- Томатна паста (свіжі томати)
- Вода 100 мл
Відварити рис, змішати із борошном, чорним меленим перцем та яйцями.
Столовою ложкою викласти котлетки на сковороду і обсмажити до золотистого кольору.
Приготувати соус.
Дрібно нарізати кріп.
Закип'ятити воду, додати томатну пасту і добре перемішати, варити 1 хвилину. Зняти з вогню, додати спеції і кріп.
Вкусные рецепты просто: рецепти. Конкурс кулинарных рецептов.
Сборник рецептов Холодных закусок. Рецепты Холодных закусок.
Рецепт куриной печени. Печень рецепты приготовления.
Пицца хат рецепт маргаритаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Новогодний кекс рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Маковый тортСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепт торта медовика recepti.biz.ua
Украинская русская кухня. Украинская кухня в праздник ивана купалы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter