Рис "Христофор Колумб"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
886 Рис "Христофор Колумб"
Фото - Рис
інгредієнти:
  • Рис (пропарений) 1 скл.
  • Перець болгарський (червоний і зелений) 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чилі червоний 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Квасоля (біла консервована в томатній пасті) 1 бан.
  • Соус Табаско 0.5 ч.л.
  • Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
  • Сіль
  • Виноградний оцет 1 ст.л.
  • Олія оливкова

Рис Ставимо варитися рис у підсоленій воді.

 

Рис Обсмажуємо цибулю, порізану півкільцями. Додаємо порізаний перець чилі.

фото Рис Додаємо порізаний великими кубиками болгарський перець. Тушкуємо 2-3 хвилини. Помішуємо.

Рис Рис Додаємо крупно порізані помідори, дрібно порізаний часник, соус Табаско і оцет. Тушкуємо 2-3 хвилини. Помішуємо.

 

Рис Додаємо квасолю. Перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10-15 на повільному вогні.

Рис Рис Перед подачею перемішуємо з рисом.

 

 

Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти. Рецепты пирогов и пирожков.

Как приготовить вкусный шашлык - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.

recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты