Рис "Христофор Колумб"
946
інгредієнти:
- Рис (пропарений) 1 скл.
- Перець болгарський (червоний і зелений) 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чилі червоний 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Квасоля (біла консервована в томатній пасті) 1 бан.
- Соус Табаско 0.5 ч.л.
- Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
- Сіль
- Виноградний оцет 1 ст.л.
- Олія оливкова
Ставимо варитися рис у підсоленій воді.
Обсмажуємо цибулю, порізану півкільцями. Додаємо порізаний перець чилі.
Додаємо порізаний великими кубиками болгарський перець. Тушкуємо 2-3 хвилини. Помішуємо.
Додаємо крупно порізані помідори, дрібно порізаний часник, соус Табаско і оцет. Тушкуємо 2-3 хвилини. Помішуємо.
Додаємо квасолю. Перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10-15 на повільному вогні.
Перед подачею перемішуємо з рисом.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти. Рецепты пирогов и пирожков.
Как приготовить вкусный шашлык - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Готовим со вкусом.
recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі