Картопля зі смаженими огірками та шпинатом
- Картопля (сира) 4 шт.
- Огірок (свіжий) 1 шт.
- Броколі (свіжозаморожена) 50 г
- Капуста цвітна (свіжозаморожена) 50 г
- Шпинат (свіжозаморожений, у порційних брикетах) 50 г
- Помідори (черрі) 7 шт.
- Борошно
- Олія рослинна
- Зелень (кріп)
- Сіль
Картоплю очистити, нарізати тонкими кружальцями, обсушити і обсмажити на рослинній олії. Промокнути зайвий жир серветкою. Посолити.
Огірок вимити, нарізати кружечками. Кружечки огірка вмочити в рослинну олію, запанірувати в борошні і обсмажити на сковороді до золотистої скоринки.
Те ж саме зробити з броколі, цвітною капустою і шпинатом. Овочі не вимагають попереднього розморожування.
Викласти шарами обсмажені овочі в товстостінний посуд, прикрасити помідорами черрі і потім у духовку на 5-10 хв.
Подати до столу, посипавши зеленню кропу.
Рецепты вкусных блюд: рецепти. Закупка рецепты.
http://recepti.biz.uaправильне харчування
Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты с фото.
Торт мокрый наполеонТорты и пирожные на заказ
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кекс столичный.
Домашнии Рецепты на любой вкус: колбаса домашняя без кишок. Черева для колбасок.
Рушники оптом: рецепты пасхи. Кулинарные рецепты.
Самые вкусные рецепты салатов праздничных http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter