ΠΊΠ°ΠΊ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΏΠΎΡ‡ΠΊΠΈ говяТьи Π±Π΅Π· Π·Π°ΠΏΠ°Ρ…Π°

Π Π΅Π·ΡƒΠ»ΡŒΡ‚Π°Ρ‚Ρ–Π² Π½Π΅ Π·Π½Π°ΠΉΠ΄Π΅Π½ΠΎ!

БистСма Π½Π΅ виявила ΠΆΠΎΠ΄Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ€Π΅Π·ΡƒΠ»ΡŒΡ‚Π°Ρ‚Ρƒ Π·Π° Π’Π°ΡˆΠΈΠΌ Π·Π°ΠΏΠΈΡ‚ΠΎΠΌ, ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ пСрСглянути останні Π½Π°ΡˆΡ– Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΈ

Π€ΠΎΡ‚ΠΎ: Π―ΠΊ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎ Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΠ°Π»ΡŒΠΌΠ°Ρ€ΠΈ

Π―ΠΊ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎ Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΠ°Π»ΡŒΠΌΠ°Ρ€ΠΈ

Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ: ΠšΠ°Π»ΡŒΠΌΠ°Ρ€ Π‘Ρ–Π»ΡŒΠžΡ‡ΠΈΡ‰Π΅Π½Ρ– ΠΊΠ°Π»ΡŒΠΌΠ°Ρ€ΠΈ покласти Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, посолити Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π΅ мСншС 15- 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ після закипання. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ зняти Π· вогню Ρ– Π΄Π°Ρ‚ΠΈ Ρ—ΠΌ постояти Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρ–, Π² якій варилися, Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ 40. ...
1560
Π€ΠΎΡ‚ΠΎ: ΠžΠ±Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠ° курячої Π³ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠΈ

ΠžΠ±Ρ€ΠΎΠ±ΠΊΠ° курячої Π³ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠΈ

Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ: Π“ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠ° куряча 1 ΠΊΠ³ Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π“ΠΎΡ€Ρ–Ρ… волоський 50 Π³ Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ 1 ΠΏΡƒΡ‡. Гірчиця 1 Ρ‡. Π». Π‘Ρ–ΠΊ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΈΠΉ 1 ст. Π». Π’ΠΈΠΌΠΈΡ‚ΠΈ Ρ– ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π³ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠΈ. Надрізати ΠΆΠΈΠ»ΠΈ Ρƒ Π½ΠΈΠΆΠ½Ρ–ΠΉ частині Π³ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠΈ. Акуратно Π½Π°Π΄Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ...
3360
Π€ΠΎΡ‚ΠΎ: Цибуля ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½Π° Π΄ΠΎ ΡˆΠ°ΡˆΠ»ΠΈΠΊΡƒ

Цибуля ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ΠΎΠ²Π°Π½Π° Π΄ΠΎ ΡˆΠ°ΡˆΠ»ΠΈΠΊΡƒ

Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ: Цибуля ріпчаста 4 ΡˆΡ‚. Буряк 1 ΡˆΡ‚. Π¦ΡƒΠΊΠΎΡ€ 1 ст. Π». ΠžΡ†Π΅Ρ‚ (9%) 150 ΠΌΠ» ΠŸΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– покласти Π² миску. ΠŸΠΎΡΠΈΠΏΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ—Ρ— 1 ст. Π». Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Ρ– Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΏΠΎΠΌ'яти. Буряк ...
2556