Булгур
922
інгредієнти:
- Булгур (грубомелений) 1 скл.
- Вода 2 скл.
- Сіль 1 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
Насипати в каструлю булгур, додати 1 ст. л. солі і три рази промити окропом.
Додати вершкове масло й обсмажити протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Потім додати 2 скл. окропу, посолити, розмішати, закрити кришкою і поставити на маленький вогонь на 25-30 хвилин.
Через 25-30 хвилин відкрити кришку, якщо води немає, то булгур готовий. Далі покласти рушник, зверху накрити кришкою й дати постояти 10 хвилин.
Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки.
Рецепты Рождество. Постный рецепт Рождество.
Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі