Булгур

КАШІ ТА ГАРНІРИ
922 Булгур
Фото - Булгур
інгредієнти:
  • Булгур (грубомелений) 1 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.

Булгур інгредієнти Насипати в каструлю булгур, додати 1 ст. л. солі і три рази промити окропом.

Булгур Додати вершкове масло й обсмажити протягом 5 хвилин на середньому вогні.

Потім додати 2 скл. окропу, посолити, розмішати, закрити кришкою і поставити на маленький вогонь на 25-30 хвилин.

фото Булгур Через 25-30 хвилин відкрити кришку, якщо води немає, то булгур готовий. Далі покласти рушник, зверху накрити кришкою й дати постояти 10 хвилин.

Булгур Булгур

 

Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки.

Рецепты Рождество. Постный рецепт Рождество.

Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты и советы. Кулинарные рецепты