Жульєн по-російськи

ДРУГІ СТРАВИ
687 Жульєн по-російськи
Фото - Жульєн по-російськи
інгредієнти:
  • Філе куряче 300 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Гриби (печериці) 200 г
  • Масло вершкове 20 г
  • Маслини (без кісточок) 10 шт.
  • Вершки 100 мл
  • Маггі 1 упак.
  • Зелень 1 пуч.
  • Перець
  • Хмелі-сунелі

Жульєн по русски інгредієнти

Помити картоплю, помідори, зелень і промити гриби.

Нарізати цибулю і помідори. Обсмажити цибулю з грибами (до золотистої скоринки), додати помідори і через 2 хв прибрати з вогню.

Не очищаючи картоплю, нарізати її тонким шаром (кружечками). Куряче філе обгорнути у плівку і відбити, нарізати невеликими шматочками. Додати і у картоплю, і у філе приправи та сіль.

Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти щільним шаром картоплю, зверху куряче філе, потім піджарку. Змішати у мисці вершки та Маггі для других страв і полити зверху. Викласти знову картоплю, змастити невеликою кількістю майонезу. Нарізати зелень та маслини, змішати із тертим сиром і посипати зверху. Накрити фольгою форму і запікати при температурі 180-200 градусів 10-15 хвилин. Потім зменшити температуру і знову залишити  на 10-15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення зняти фольгу, щоб утворилася скоринка.



Рецепти торта наполеонарецепти

Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд

Диета: рецепты для похудения: рецепти гарячих страв.

Салаты на Новый год: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Простые рецепты вкусных салатов.

Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.

Рецепт салат морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Салат из картошки моркови горошкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter