Жульєн по-російськи
- Філе куряче 300 г
- Цибуля 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Гриби (печериці) 200 г
- Масло вершкове 20 г
- Маслини (без кісточок) 10 шт.
- Вершки 100 мл
- Маггі 1 упак.
- Зелень 1 пуч.
- Перець
- Хмелі-сунелі
Помити картоплю, помідори, зелень і промити гриби.
Нарізати цибулю і помідори. Обсмажити цибулю з грибами (до золотистої скоринки), додати помідори і через 2 хв прибрати з вогню.
Не очищаючи картоплю, нарізати її тонким шаром (кружечками). Куряче філе обгорнути у плівку і відбити, нарізати невеликими шматочками. Додати і у картоплю, і у філе приправи та сіль.
Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти щільним шаром картоплю, зверху куряче філе, потім піджарку. Змішати у мисці вершки та Маггі для других страв і полити зверху. Викласти знову картоплю, змастити невеликою кількістю майонезу. Нарізати зелень та маслини, змішати із тертим сиром і посипати зверху. Накрити фольгою форму і запікати при температурі 180-200 градусів 10-15 хвилин. Потім зменшити температуру і знову залишити на 10-15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення зняти фольгу, щоб утворилася скоринка.
Рецепти торта наполеонарецепти
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд
Диета: рецепты для похудения: рецепти гарячих страв.
Салаты на Новый год: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Простые рецепты вкусных салатов.
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепт салат морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Салат из картошки моркови горошкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter