Запіканка із капусти та риби

ДРУГІ СТРАВИ
789 Запіканка із капусти та риби
Фото - Запіканка із капусти та риби
інгредієнти:
  • Пангасіус (філе) 1 шт.
  • Капуста білоголова 200 г
  • Морква 100 г
  • Цибуля ріпчаста 80 г
  • Майонез 150 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно пшеничне 3 ст.л.
  • Висівки (пшеничні) 2 ст.л.

Запіканка з капусти і риби інгредієнтиРибу помити. Порізати невеликими шматочками.

Запіканка з капусти й риби Капусту нашаткувати, цибулю нарізати та моркву натерти на тертці. Покласти овочі на сковороду. Присолити, щоб дали сік. Тушкувати, не накриваючи кришкою, щоб рідина трохи випарувалася.

фото Запіканка з капусти й риби Приготувати заливку. Яйця трохи збити з майонезом. Посолити, приправити, додати борошно і висівки.

Запіканка з капусти і риби Пангасіус

Запіканка з капусти і риби Капуста білокачанна Рибу укласти у форму і посипати спеціями, посолити.

Запіканка з капусти і риби Морква Зверху укласти овочі.

Запіканка з капусти і риби Цибуля ріпчаста Залити і поставити у духовку, прогріту до 180-200 градусів, хвилин на 35-40.

Запіканка з капусти і риби Майонез

Салаты и закуски - мясные салаты. Как приготовить летний салат.

торты без выпечки рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарные рецепты от Tramontina - печень рецепт.

Приготовления канапе. Рецепты приготовление канапе.

Как приготовить летний салат: рецепт салата с морепродуктов. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter