Запіканка із капусти та риби
- Пангасіус (філе) 1 шт.
- Капуста білоголова 200 г
- Морква 100 г
- Цибуля ріпчаста 80 г
- Майонез 150 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Висівки (пшеничні) 2 ст.л.
Рибу помити. Порізати невеликими шматочками.
Капусту нашаткувати, цибулю нарізати та моркву натерти на тертці. Покласти овочі на сковороду. Присолити, щоб дали сік. Тушкувати, не накриваючи кришкою, щоб рідина трохи випарувалася.
Приготувати заливку. Яйця трохи збити з майонезом. Посолити, приправити, додати борошно і висівки.
Рибу укласти у форму і посипати спеціями, посолити.
Зверху укласти овочі.
Залити і поставити у духовку, прогріту до 180-200 градусів, хвилин на 35-40.
Салаты и закуски - мясные салаты. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - печень рецепт.
Приготовления канапе. Рецепты приготовление канапе.
Как приготовить летний салат: рецепт салата с морепродуктов. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter