Запечений язик
- Язик яловичий 1 шт.
- Картопля 8 шт.
- Цибуля порей 0.5 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Вершки 250 г
- Горіхи кедрові 0.5 скл.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Сир твердий 100 г
- Перець чорний (горошок)
Відварити язик у підсоленій воді із чорним перцем (горошком) (мінімум 1 годину), за 15 хвилин до закінчення додати лавровий лист.
Очистити від білої шкірки.
Нарізати досить товстими шматочками.
Картоплю обсмажити з часником майже до готовності.
Щедро присипати цибулею пореєм.
Викласти зверху шматочки язика.
Зробити соус (можна у блендері): вершки змішати із дрібно порізаним кропом і подрібненими кедровими горішками.
Залити язик зверху.
Викласти зверху сир і поставити в духовку при температурі 180 градусів хвилин на 20.
Прикрасити горішками зверху.
Рецепти редакц. Рецепти страв.
Салат креветки рецепт авокадо. Помидоры авокадо салат рецепт.
семга запеченная с картофелем в духовке
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти гарячих страв. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter