Запечена індича грудка з рисом
- Грудка індички 300 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
- Сіль
- Морква 1 шт.
- Масло вершкове 10 г
- Рис
Грудку нарізати невеликими смужками і замаринувати у суміші гірчиці, солі, перцю, спецій і 3 ч. л. олії, все добре перемішати і залишити хвилин на 15.
На розтопленому вершковому маслі спасерувати цибулю і моркву до золотистого кольору.
Коли овочі підзолотяться, додати м'ясо і смажити ще хвилин 10-15.
Соус.
Змішати вершки, томатну пасту і вичавлений часник, все добре перемішати і додати у м'ясо, тримати на вогні ще 10 хвилин.
Потім усе перекласти у посудину для духовки.
Додати сирий рис і залити водою так, щоб вона покрила рис на 2-3 см.
Відправити усе запікатися в духовку при температурі 160 градусів на 60 хвилин.
Невероятно вкусные рецепты блюд - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Шоколадный пудинг рецепт в микроволновкеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты вкусных блюд: кулинарные рецепты праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Фантастический Кэш Бэк - оладьи как в детском саду.
Рецепты индийской кухниИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter