Відбивна у гранатовому соусі
- Телятина 500 г
- Мадера 100 мл
- Соус гранатовий 50 мл
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сухарі білі 5 ст.л.
- Горіхи волоські 5 ст.л.
- Борошно пшеничне 5 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Петрушка 1 ст.л.
- Хмелі-сунелі
- Часник
- Перець лимонний
- Сіль
Змішати вино, соус гранатовий, 2 ст. л. олії, зелень, часник, сіль, спеції. Замочити відбиті шматочки м'яса у маринаді на 4-6 годин.
Змішати сухарі і горіхи, яйце збити. Олію нагріти на сковороді.
М'ясо обваляти спочатку у борошні, потім у яйці, потім у сухарно-горіховій суміші. Смажити із двох сторін до готовності.
Покласти на тарілочку, прикрасити, полити соусом.
Невероятно вкусные рецепты блюд - рецепти.
Рецепт торта вишиванкаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пасхальный пост рецепты recepti.biz.ua
кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями
Приготовление пиццы рецепты в картинках. Картинки пицца.
Рецепт торт медовик мишка recepti.biz.ua
Рецепты самых вкусных салатов. Рецепт самых вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter