Вечеря із сьомгою
620
інгредієнти:
- Риба свіжа (сьомга) 2 шт.
- Сіль
- Перець білий
- Сік лимонний
У стейка ножем вирізати центральну кісточку, скласти навпіл шкірою у середину, внизу скріпити зубочисткою, посолити, поперчити білим перцем, скропити соком лимона. Дати час промаринуватися доки буде нагріватися сковорода для стейків, змастити рибу оливковою олією, обсмажувати з одного боку, доки риба не побіліє до середини, перевернути, і довести до готовності другу сторону.
Легкие Рецепты на любой вкус: рецепти. Конкурс кулинарных рецептов.
Правильне харчування псля пологвправильне харчування
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі