Тюфтельки із сюрпризом
- Фарш м´ясний (яловичий) 350 г
- Яйце 1 шт.
- Сухарі мелені
- Рис 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода 2.5 скл.
- Гриби (печериці) 10 шт.
- Сіль
- Перець мелений
- Цибуля (зелена) 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Цукор-пісок 0.5 ст.л.
У фарш додати 1/3 цибулини, дрібно нарізану, і 1/3 шт. моркви, натертої на дрібній тертці, посолити, добре перемішати. Вбити яйце і знову перемішати.
Рис вимити і залити водою на годину. Воду злити, а рис з'єднати із фаршем і добре перемішати.
Подрібнити зелену цибулю і кріп. Гриби нарізати навпіл. Із рисово-м'ясної суміші зробити невеликі тюфтельки, поклавши у середину половину гриба.
Обваляти у сухарях і викласти у форму для запікання в один ряд.
На рослинній олії підсмажити залишені моркву і цибулю, залити томатною пастою, розведеною у воді. Посолити, поперчити, додати цукор, лавровий листок. Коли покипить хвилин 5-8, додати зелень і готувати ще хвилин 10.
Залити томатним соусом тюфтельки (попередньо прибрати лавровий листок), закрити фольгою і відправити у духовку на 45 хв.
Вкусное дело - рецепти.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта из тыквы.
Рецепты блюд из дичи и рыбы. Рецепты блюд из филе рыбы.
Оригинальные Кремы: рецепт бисквитного рулета с кремом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter