Тушкована яловичина із овочами та грибами
- Яловичина (філе) 500 г
- Печериці 300 г
- Перець червоний болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Вода 1.5 скл.
- Сіль
- Перець
Яловичину нарізати на кубики, трохи посолити, подрібнити цибулю, моркву і перець. М'ясо із овочами тушкувати спочатку на сильному вогні (5-10 хвилин), потім зменшити.
Обсмажити окремо дрібно нарізані печериці (хвилин 10).
Соус: 3 столові ложки томатної пасти змішати із водою, додати борошно і вершкове масло, ретельно перемішати, посолити і готувати на помірному вогні до закипання.
До м'яса та овочів додати печериці, залити соусом і тушкувати на помірному вогні 50 хвилин.
Про Рецепты прикорма - рецепти. Закупка рецепты.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт вкусной домашней колбасы.
Как приготовить летний салат: салати рецепти з грибами. Салаты на праздничный стол с фото.
http://recepti.biz.ua кулинария французская кухня рецепты скачать
Салаты с морепродуктов рецепты с фотоОригинальные рецепты салатов - на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт ужина на скорую руку.
Прямые трансляции из дома: домашний майонез миксером видео.
инструменты для приготовления канапе
Майонез без яиц и молока в домашних условияхПроизводство майонеза
Рецепт трубочки с заварным кремом. Заварной крем рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter