Тушкована яловичина із овочами та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
629 Тушкована яловичина із овочами та грибами
Фото - Тушкована яловичина із овочами та грибами
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 500 г
  • Печериці 300 г
  • Перець червоний болгарський 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Вода 1.5 скл.
  • Сіль
  • Перець

Яловичину нарізати на кубики, трохи посолити, подрібнити цибулю, моркву і перець. М'ясо із овочами тушкувати спочатку на сильному вогні (5-10 хвилин), потім зменшити.

Обсмажити окремо дрібно нарізані печериці (хвилин 10).

Соус: 3 столові ложки томатної пасти змішати із водою, додати борошно і вершкове масло, ретельно перемішати, посолити і готувати на помірному вогні до закипання.

До м'яса та овочів додати печериці, залити соусом і тушкувати на помірному вогні 50 хвилин.

 

Про Рецепты прикорма - рецепти. Закупка рецепты.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт вкусной домашней колбасы.

Как приготовить летний салат: салати рецепти з грибами. Салаты на праздничный стол с фото.

http://recepti.biz.ua кулинария французская кухня рецепты скачать

Салаты с морепродуктов рецепты с фотоОригинальные рецепты салатов - на сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт ужина на скорую руку.

Прямые трансляции из дома: домашний майонез миксером видео.

инструменты для приготовления канапе

Майонез без яиц и молока в домашних условияхПроизводство майонеза

Рецепт трубочки с заварным кремом. Заварной крем рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter