Цвітна капуста "Осінь"
- Капуста цвітна (середнього розміру) - 1 качан
- Картопля - 5 шт
- Бринзa - 300 г
- Сир твердий (тертий) - 200 г
- Масло - 50 г
- Майонез - 150 г
- Сіль (за смаком)
- Зелень для прикраси (гілочки) - 2 шт
Цвітну капусту цілком покласти в киплячу, підсолену воду і проварити 5-6 хвилин (не більше !. !. !. ).
Потім вийняти її і добре остудити під холодною водою, щоб припинити процес варіння.
Бринзу нарізаємо невеликими кубиками.
І обережно засовуємо їх між суцвіттями капусти туди, куди тільки можна дістати.
Потім щедро обмазуємо капусту майонезом, викладаємо на деко з пергаментом.
Паралельно відварюємо до готовності картоплю "в мундирі".
Картоплю Остуджуємо, знімаємо шкірку, розрізаємо на дві частини, укладаємо на деко навколо капусти і кладемо на кожен зріз по маленькому шматочку вершкового масла .
Зверху посипаємо тертим сиром.
Випікаємо в розігрітій духовці (200 градусів) приблизно 25-30 хвилин. Смачного!.
Рецепти страв на день народженнярецепти
Рецепты в пост на каждый день с фотоИстория возникновения постов. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт маргариты пиццы. Пицца на любой вкус.
Рецепты с фото - рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Натуральные продукты.
Очень вкусные оладьи: оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter