Трінчат з Сeрданьі / Trinxat de la Cerdanya
- Капуста білокачанна (пізня) - 1 качан
- Картопля - 1 кг
- Бекон (або сало солоне) - 100 г
- Часник - 2 зуб.
- Сіль
Капусту ріжемо на великі шматки і ставимо варити,.
додаємо очищену картоплю і варимо до готовності.
Сало нарізаємо дрібними кубиками.
Варені овочі відцідити і стовкти до однорідної маси.
На сковороді обсмажити шматочки сала, часник,.
для оформлення обсмажити три скибочки сала, відкласти.
Картопляно-капустяне пюре викласти на сковороду, змішати з шматочками сала, сформувати з маси корж і обсмажити до золотистого кольору.
Накрити сковороду тарілкою, перевернути, поставити сковороду на вогонь.
і зрушити картопляну корж на сковороду іншою стороною,.
обсмажити до золотистого кольору.
Подавати гарячим, прикрасивши скибочками смаженого сала.
Трічат готували у селянських сім´ях як повсякденну їжу, однак це просте блюдо стало настільки популярне, що його подають в хороших рeсторанах, правда, змінивши зовні до невпізнання Я зробила все в відповідності зі стародавнім рецептом і не розчарувалася: їжа проста, ситна і смачна. Рекомендую!.
Рецепти сирники тут
recepti.biz.ua соблюдаем пост рецепты
Кулинарные рецепты первых блюдПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты. Около 2000 рецептов
Потрясающе вкусный салат - салат з рибою. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салатов с морепродуктами.
Рецепт торт спартакПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Вкусные рецепты блюд - приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter