"Торпеди"
- Кальмар 4 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Рис 0.25 скл.
- Гриби 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сметана 70 г
У киплячу підсолену кропову воду (додати сухий або свіжий кріп для ніжного аромату та приємного смаку) укинути тушки кальмарів. Варити хвилини 3.
На сковороду укинути цибулю кільцями, злегка присипати борошном, обсмажити. Додати очищені порізані гриби. Пустили сік - секунд 10 і вимкнути.
Рис відварити у кальмаровій воді.
Перемішати рис із грибами та цибулею.
Начинити кальмарів.
Зверху зробити сметанні візерунки. Відправити в духовку на 7-10 хвилин. Температура - 200 градусів. Режим конвекції.
Купить кондитерку: торт на день народження. Рецепты праздничных тортов.
Мясные салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Новогодние рецепты праздничных блюдПраздничное агентство. Праздничная компания
Нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома здесь
Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Поможем выйти замуж в Германию - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.
Рецепт домашний майонезИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter