Террін із гусячої печінки зі сливами
- Печінка гусяча 500 г
- Оцет бальзамічний
- Слива (хурма) 2 шт.
- Желатин 10 г
- Бренді 50 мл
Сливу нарізати шматочками (шкірку зняти), подрібнити у блендері, потім протерти крізь сито, додати половину бренді.
Желатин замочити у 3 ст. л. холодної води, потім нагріти на водяній бані, додати залишене бренді, змішати зі сливовим пюре, збити віночком, охолодити, регулярно збиваючи і не даючи застигнути.
Печінку натерти сіллю і білим перцем. Дрібно порізаний бекон (качиний жир) розтопити на гарячій сковороді, обсмажити до шкварок, вийняти їх. В отриманий жир невеликими порціями класти печінку, обсмажити з обох сторін, часто перевертаючи до готовності.
Готову печінку викласти у миску, скропити бальзамічним оцтом, остудити.
Форму для кексу вистелити плівкою, присипати дно перцем, викласти половину печінки, потім пюре сливово-желатинове, залишену печінку. Полити залишеним у сковороді жиром, посипати перцем, накрити плівкою і поставити у холодильник на 3 години.
Салат з маринованих опеньокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат з мисливських ковбасок на зимуМясных, фруктовых и экзотических салатов
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественская выпечка рецепты.
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Тыквенная оладьяоладьи тыквенные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter