Террін із гусячої печінки зі сливами

ДРУГІ СТРАВИ
894 Террін із гусячої печінки зі сливами
Фото - Террін із гусячої печінки зі сливами
інгредієнти:
  • Печінка гусяча 500 г
  • Оцет бальзамічний
  • Слива (хурма) 2 шт.
  • Желатин 10 г
  • Бренді 50 мл

Террін з гусячої печінки зі сливами інгредієнти

Террін з гусячої печінки зі сливами

фото Террін з гусячої печінки зі сливами

Террін з гусячої печінки зі сливами Печінка куряча

Террін з гусячої печінки зі сливами Бальзамічний оцет

Террін з гусячої печінки зі сливами Слива

Террін з гусячої печінки зі сливами Желатин Террін з гусячої печінки зі сливами Бренді

Сливу нарізати шматочками (шкірку зняти), подрібнити у блендері, потім протерти крізь сито, додати половину бренді.

Желатин замочити у 3 ст. л. холодної води, потім нагріти на водяній бані, додати залишене бренді, змішати зі сливовим пюре, збити віночком, охолодити, регулярно збиваючи і не даючи застигнути.

Печінку натерти сіллю і білим перцем. Дрібно порізаний бекон (качиний жир) розтопити на гарячій сковороді, обсмажити до шкварок, вийняти їх. В отриманий жир невеликими порціями класти печінку, обсмажити з обох сторін, часто перевертаючи до готовності.

Готову печінку викласти у миску, скропити бальзамічним оцтом, остудити.

Форму для кексу вистелити плівкою, присипати дно перцем, викласти половину печінки, потім пюре сливово-желатинове, залишену печінку. Полити залишеним у сковороді жиром, посипати перцем, накрити плівкою і поставити у холодильник на 3 години.

Салат з маринованих опеньокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат з мисливських ковбасок на зимуМясных, фруктовых и экзотических салатов

Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественская выпечка рецепты.

Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Тыквенная оладьяоладьи тыквенные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter