Телятина у багряних тонах і у глиняних горщиках
- Телятина
- Картопля
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець
- Приправа (до м´яса)
- Гранат 2 шт.
- Олія рослинна
- Цукор
Телятину нарізати на шматочки і залити маринадом на кілька годин.
Для цього віджати сік 1 граната. Потім сік злити, м'ясо висушити паперовими рушниками.
Приготувати заздалегідь глиняний посуд - треба замочити холодною водою мінімум на 0,5 години.
Потім розігріти олію і обсмажити м'ясо з усіх боків - недовго, тільки щоб скоринка утворилась. М'ясо не повинно варитися у своєму соку.
Покласти в горщики.
М'ясо посолити і поперчити.
Віджати сік ще одного гранату і залити м'ясо - рівень соку не повинен бути вище рівня м'яса.
На чистій сковорідці розігріти олію і обсмажити цибулю півкільцями. Коли цибуля трохи підрум'яниться, посипати цукром - десь 1 ст. л. без гірки. Дати всьому закарамелізуватися. Цибулю покласти на м'ясо.
Картоплю нарізати шматочками і обсмажити у гарячому жирі, посолити і поперчити. Додати в горщик.
Зверху можна покласти лавровий листок або чилі.
Закрити кришкою (фольгою, тістом) і поставити в холодну духовку, увімкнути її на 180 або 190°С, на годину.
Легкие Рецепты на любой вкус: рецепти. Конкурс кулинарных рецептов.
Рецепты рождественской выпечкиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты рецепты. Всегда круглосуточно. Мечта.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт вкусной домашней колбасы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Потрясающе вкусный салат: салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter