Свинина, запечена у духовці
- Свинина 600 г
- Часник 6 зуб.
- Кориця 1 ч.л.
- Перець червоний (гострий) 0.5 ч.л.
- Кардамон 8 шт.
Свинину нарізати порційними шматками, завтовшки 1 см.
Злегка відбити, змастити гірчицею і укласти у форму для запікання.
Подрібнити часник, додати перемелений кардамон, перець, корицю і сіль. Додати до суміші олію і 1 столову ложку гірчиці у зернах.
Змастити отриманою сумішшю свинину, скласти у форму і накрити папером для випічки. Поставити у розігріту до 220 градусів духовку.
Випікати на верхній полиці духовки 25-30 хвилин.
Рецепты пирогов и пирожков: рецепти. Вкусные рецепты.
Рецепты салатов мясных. Рецепты мясные салаты.
Готовим со вкусом: рецепт салата с каперсами. Рецепты Приготовления.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты тортов без выпечки.
recepti.biz.ua рецепт легкого блюда
Как приготовить летний салат - салат из ананаса рецепт. Готовим со вкусом.
Брокколи в воке по рецепту Юлии ВысоцкойРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - украинская выпечка рецепты с фото.
Медовик рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт пасхи в духовке пошаговый рецептРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter