Свинина в кисло-солодкому соусі
- Свинина 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перeць солодкий червоний 2 шт.
- Ананас (консервований) 580 г
- Оцет 1 ст.л.
- Сіль
- Приправа Свинина у кисло-солодкому соусі 2 пач.
Нарізати свинину довгими шматочками і обсмажити до скоринки на олії.
Нарізати перець короткими смужками, а цибулю - четвертинками кілець.
Додати цибулю і перець у м'ясо, обсмажити трохи, щоб цибуля стала золотистою.
Додати 2 пакетики "Свинини в кисло-солодкому соусі". Додати ананасовий сік з банки (приблизно 230 г) і ще стільки ж води. Тушкувати 10 хвилин.
Додати ананаси, сіль, оцет і тушкувати ще 5 хвилин.
Як гарнір добре підходить рис.
Рецепты пирогов и пирожков: рецепти.
Рецепты приготовления блюд: салати рецепти з фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Купить бытовую химию оптом - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Бизнес с Avon, узнай секрет.
Арахисовое масло рецепт видеоВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты
Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. База рецептов
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter