Свинина, тушкована із каштанами та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
617 Свинина, тушкована із каштанами та грибами
Фото - Свинина, тушкована із каштанами та грибами
інгредієнти:
  • Свинина (яловичина) 500 г
  • Каштан 200 г
  • Печериці 100 г
  • Порто (портвейн або міцне вино) 50 г
  • Вино біле сухе 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Свинина, тушенаяскаштанаміігрібамі інгредієнти Каштани відварити у киплячій воді або запекти в духовці 200°C протягом 10-15 хв, попередньо зрізавши краєчок шкірки.

Очистити.

Свинину нарізати шматочками 4х4.

Цибулю дрібно нарізати.

Гриби нарізати на 2-4 частини уздовж.

Свинина, тушенаяскаштанаміігрібамі На розігрітій олії у сковороді на сильному вогні обсмажити шматочки свинини, доки не покриються рум'яною скоринкою.

фото Свинина, тушенаяскаштанаміігрібамі Зменшити злегка вогонь і додати цибулю та гриби, смажити, доки не підрум'яняться, помішуючи, посолити, поперчити, додати порто, вино, прованські трави, лавровий лист, долити бульйон, щоб покрив м'ясо і тушкувати на невеликому вогні, доки свинина не стане м'якою.

Свинина, тушенаяскаштанаміігрібамі Свинина Додати каштани, перекип'ятити.

Щоб загустити соус, додати розведене у невеликій кількості води борошно, перемішати.

Свинина, тушенаяскаштанаміігрібамі Каштан Протушкувати у каструлі на плиті ще хвилин 10, або підрум'янити у духовці при 200-220°C.

Свинина, тушенаяскаштанаміігрібамі Печериці Готову страву посипати подрібненою зеленню петрушки і подати.

салат коктейль рецепты с фото

Рецепт диетического мясного суфле. Рецепты первого диетического стола.

рецепт приготовления блюд из рыбы

Потрясающе вкусный салат - салат черепаха с фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Мультиварки для выпечки - песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.

Майонез из творога Пикантный.