Свинина, тушкована із каштанами та грибами
- Свинина (яловичина) 500 г
- Каштан 200 г
- Печериці 100 г
- Порто (портвейн або міцне вино) 50 г
- Вино біле сухе 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Каштани відварити у киплячій воді або запекти в духовці 200°C протягом 10-15 хв, попередньо зрізавши краєчок шкірки.
Очистити.
Свинину нарізати шматочками 4х4.
Цибулю дрібно нарізати.
Гриби нарізати на 2-4 частини уздовж.
На розігрітій олії у сковороді на сильному вогні обсмажити шматочки свинини, доки не покриються рум'яною скоринкою.
Зменшити злегка вогонь і додати цибулю та гриби, смажити, доки не підрум'яняться, помішуючи, посолити, поперчити, додати порто, вино, прованські трави, лавровий лист, долити бульйон, щоб покрив м'ясо і тушкувати на невеликому вогні, доки свинина не стане м'якою.
Додати каштани, перекип'ятити.
Щоб загустити соус, додати розведене у невеликій кількості води борошно, перемішати.
Протушкувати у каструлі на плиті ще хвилин 10, або підрум'янити у духовці при 200-220°C.
Готову страву посипати подрібненою зеленню петрушки і подати.
Рецепт диетического мясного суфле. Рецепты первого диетического стола.
рецепт приготовления блюд из рыбы
Потрясающе вкусный салат - салат черепаха с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Мультиварки для выпечки - песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Майонез из творога Пикантный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter