Свинина по-нормандськи
- Свинина (м´якоть) 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко (зелене) 2 шт.
- Сидр (брют або яблучний сік) 500 мл
- Печериці 150 г
- Кальвадос 50 г
- Борошно 2 ст.л.
- Олія 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сметана (вершки) 1 скл.
Обсмажити на суміші олії і вершкового масла порізану кубиками свинину до рум'яного кольору, влити кальвадос і фламбувати. Додати порізану цибулю і ще посмажити, доки вона не стане прозорою, посипати борошном, перемішати. Залити сидром або соком, посолити, поперчити, додати очищені і крупно порізані яблука і тушкувати 30 хвилин, доки м'ясо не стане м'яким. Додати обсмажені печериці і тушкувати ще 15 хвилин, влити сметану або вершки, дати загуснути соусу. Подавати із рисом або картоплею, посипавши зеленню.
Рецепты без выпечки на скоруюСборник кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Статьи о рыбах. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
Готовим со вкусом: рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сайт элеатронной кулинарной книги. Кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter